Mitt första 8*8 format

258661-58
Min son har gjort den silverfärgade fyrkanten... tryckte en hel stämpeldyna ner på pappret, han tyckte det var fint... Jag gillar hjärtan med tråd runt just nu.. Blir nog fler sådana framöver. :-)

Julkort.

258661-57
Detta kort är finare i verkligheten. Det är "bling" cardstock, silvertråd lindat runt hjärtana. Jag har chalkat med svart och silverstämpeldyna runt hjärtana och det vita samt svarta pappret. Snöflingorna är av glansigt papper. Förstår inte varför det syns så dåligt "frustrerad".  Fattigt på mönsterpapper (som vanligt).. :-) Man känner sina brister. (Inuti har jag stämplat "God jul och gott nytt år").
/Hanna

Mitt första beställningskort.

258661-56
Har scannat in kort. Nallen är ljusblå det syns dåligt. Får fortsätta träna på att scanna, fota och måla... :) Äntligen börjar jag komma i ordning i min pysselhörna i nya huset. Jag har lite alster liggandes men det tar tid för mig att få in i bloggen. Men det kommer så småningom, tack alla som skriver en kommentar till mig ibland, det är alltid lika roligt. Nu ska jag i alla fall bli mer aktiv här.
Kram på er alla pysselmänniskor /Hanna

RSS 2.0