Kort till min brorsdotter!

258661-36
Min älskade brorsdotter fyllde 5år igår. Då var jag ju tvungen att göra ett kort till henne ;). Stämplade ballonger på ett ljuslila papper och har dekorerat med mörkare lila färger (hennes favoritfärg) Det är ett gammalt kort på henne. Jag är så dålig på att framkalla foton från digitalkameran att det mest blir scrappat på gamla kort...  (lär bli ändring på det)
PS. färgerna är riktigt dåliga på kortet, skulle ju kunna ta och börja scanna har bara inte tänkt på det...DS.
Kram Hanna

Min familj.

258661-34
När lillan kom till jorden... :) Bilden ifrån tidningen 2004.

Cement bil

258661-33
Min son fick en cementbil av sin gammelmormor och gammelmorfar när han var två år!  Han var så lycklig över den.  

Min brorsdotter på hennes 2årsdag.

258661-32
Min brorsdotter är idag snart 5år... men vad gör det, det är lika roligt att scrappa på gamla fotografier :)

Kameran strejkar

Hej alla!
Min kamera strejkar för tillfället... :( Trist för det finns faktiskt några färdiga LO:s som vill in här på bloggen... Jag hoppas det ordnar till sig snart.
Kram på er alla bloggläsare och ha en trevlig sommar.
                                                                                                    /Hanna

En ganska färsk Linnéa .

258661-31
Också ett bidrag till "Stellas" sommartävling, "Du måste, får ej". Tycker det är roligt med utamaningar att någon säger att man ska göra si eller så. Men att man ändå får bestämma själv...

Martin -03

258661-30
Gjort efter en skiss i "Stellas" tävling.

Scrappat med mina barn.

258661-29
Min son har valt bakgrundspapper och foto mm. Min dotter har valt myror och vart mönsterpappret skulle sitta. Det är roligt att pyssla med de ibland också även om man är lite rätdd om grejjerna. Martin har klippt till pappersbitarna som namnen står på också.

Sjuklingarna.

Inte konstigt de har feber, såg idag att Linnéa hade prickar, var röd i halsen och på kinderna. Ringde hälsocentralen och fick komma dit och mycket riktigt. Linnéa har scharlakansfeber och Martin har halsfluss så nu blir det pencillin i 10dagar.

Min lilla prinsessa.

258661-28
Gjorde denna ikväll när inspirationen infann sig efter en stunds lugn enbart störd av min flickas enstaka snarkningar :).

Feber

Idag börjar min dotter bki piggare..... då däckar min son istället i 39.1 graders feber. Men men nu sover de båda och jag har tid att pyssla... så jag ska helt enkelt sätta mig ner ett tag och leta efter inspirationen som jag hoppas ska dyka upp!

Min morfar och min dotter Linnéa.

258661-27
Gammelmorfar och Linnéa, det står ord i några av de runda tagsen, (glädje, kärlek och lycka). Jag är lite dålig på att fotografera.

Martin 3månader

258661-25
Använde de nya clearstamp "big swirls". Jag är lite feg med mönsterpapper ska försöka bättra mig!  

Handlat!

Fick hem en beställning ifrån Stellas med "swirlstämplar", lite gröna blommor och chipboard photocorners häromdagen. Samma dag var jag på en bokhandel och där köpte jag en Brushabels "purepink" (penselpenna) samt en lite förpackning med brads som var i olika rosa nyanser. 
 

Hus

Hej alla ni som läser min blogg! Idag har vi äntligen vunnit budgivning. Vi ska KÖPA hus. Redan imorgon hoppas vi få skriva papper och jag har redan börjat inreda hobbyrummet i källaren till pysselhörna åt mig...
Kram Hanna

Skärmaskin

Idag har jag inhandlat en skärmaskin. JAg hoppas att den ska komma till användning... Imorgon har jag tänkt använda den hela kvällen efter att mina barn har somnat... Ikväll är jag alldeles för trött... Kram på er alla scrappare och bloggläsare.

RSS 2.0